για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Αναζήτηση Συνδέσμων
Αναζήτηση Κατηγορία
Γενικοί Σύνδεσμοι
Κατηγορία Σύνδεσμος Περιγραφή Διεύθυνση
Αυτοδιοίκηση (ΝΑ, ΤΑ)  Green Attack     
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Εθνικές   "Ενουρανοίς"  Η ιστοσελίδα "Ενουρανοίς" παρουσιάζει και αναλύει επίκαιρα θέματα που αφορούν το ατμοσφαιρικό μας περιβάλλον.   
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Εθνικές   Φίλοι του Ποδηλάτου  ΤO 1986 μια μικρή ομάδα ποδηλατών αποφάσισαν να ιδρύσουν τους «Φίλους του ποδηλάτου», με σκοπό να προωθήσουν τη χρήση του ως μέσο καθημερινής μετακίνησης και ψυχαγωγίας τόσο μέσα στην πόλη όσο και έξω από αυτή.    
Κυβέρνηση - κυβερνητικοί φορείς  Ελληνική Προεδρία της ΕΕ  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιούργησε νέα ιστοπύλη για να διευκολύνει τους ευρωπαίους πολίτες που θέλουν να ακούγεται η φωνή τους κατά τη διαμόρφωση πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση    
Υγεία - διατροφή  AGROCERT Οργαν Πιστοπ Επίβλ Γεωργ Προιόντων  Ο Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.), με διακριτικό τίτλο AGROCERT είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου του Υπουργείου Γεωργίας που λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος υπό την εποπτεία του Υπουργού Γεωργίας (Ν.2637/98).    
περιοδικά, εφημερίδες, ΜΜΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒ  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η σελίδα των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος    
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Εθνικές   Επιτρ Αγώνα κατά της Μεταλλουργίας Χρυσού στη Χαλκ  - Επιτροπή κατά της κατασκευής καναδικού μεταλλουργίου χρυσού στην Αρχαία Σταγείρα.    
Οικολογική Νομοθεσία  Νόμος + Φύση  Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Νόμος και Φύση δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στο χώρο των θεσμών και της πολιτικής του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης.    
Ορειβασία, βουνά, Ορειβ Οργανώσεις  Ε.Ο.Σ ΠΑΤΡΩΝ  Ο Ορειβατικός Σύλλογος Πατρών έχει την τιμή να είναι από τους πρώτους ορειβατικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1928 και από τότε μέχρι σήμερα έχει προσφέρει αρκετά στην ελληνική ορειβασία, αναρρίχηση και χιονοδρομία.    
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Εθνικές   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ  Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας είναι μια Οικολογική Οργάνωση, με έδρα την πόλη του Βόλου. Απέκτησε νομική υπόσταση τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχει τη νομική μορφή της Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Είναι μια μη-κυβερνητική οργάνωση   
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Διεθνείς  Mediterranean Wetlands Initiative   - Πρόγραμμα συνεργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος σε μεσογειακές χώρες.    
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Εθνικές   ΔΗΩ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΩ Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων - ΔΗΩ, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1993 και είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία.    
Κοινωνικά Κινήματα - ΜΚΟ  ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για μια ανοιχτή κοινωνία  Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1989 με σκοπο την προαγωγή των αξιών της κοινωνίας πολιτών, την ανάδειξη του ρόλου του πολίτη ......    
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Εθνικές   Τo Αγροοικολογικό Δίκτυο Ελλάδος   To Αγροοικολογικό Δίκτυο Ελλάδος    
Κοινωνικά Κινήματα - ΜΚΟ  ΟΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ  Οι Ηλιόσποροι (Νέοι Πράσινοι) είναι ένα Εναλλακτικό Δίκτυο Ενημέρωσης- Δράσης Νέων για την Πολιτική και Κοινωνική Οικολογία    
Οικολογία, Οικολ Οργανώσεις Διεθνείς  Resilience Alliance   "The Resilience Alliance is the crucible in which an entirely new paradigm for understanding and managing our environment is taking form."   
Κοινωνικά Κινήματα - ΜΚΟ  "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ" ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ  "Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι,ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.Η μόνη τους έννοια είναι η "κονόμα".Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο,η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ"   
Πολιτισμός (φορείς, σύλλογοι)  anemologio  , μια ιστοσελίδα που γράφετε από τους επισκέπτες της , ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα ποιήματα , διηγήματα ,και άρθρα σας και τα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας . Ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να δημοσιεύσει διάφορα άρθρα ,ανάλογα με τις θεματικές ενότητες που υπάρχουν , κάνοντας εγγραφή στο ανεμολόγιο έχετε μερικές επιπλέον δυνατότητες , όπως το να επιλέγετε το θέμα τις σελίδας , να μπαίνουν τα άρθρα σας κ σχόλια με το όνομα σας . Γράψτε μας τις παρατηρήσεις σας και τις υποδείξεις σας σχετικά με το ανεμολόγιο ΕΔΩ , για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο αυτήν την ιστοσελίδα. ανεμολόγιο  CREECE 
Αυτοδιοίκηση (ΝΑ, ΤΑ)  Διάβαση Πεζών   «ανοιχτή διάβαση» για τους Σερραίους δημότες, μία διάβαση ενεργούς παρουσίας και δράσης που θα δώσει τη δυνατότητα στους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στο τοπικό γίγνεσθαι.   
Προστασία Καταναλωτών  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ - ΙΝΚΑ  · Το κίνημα των καταναλωτών στην Ελλάδα, ξεκίνησε από το ΙΝΚΑ. Ο ιδρυτής του , Χαράλαμπος Κουρής δημιούργησε αρχικά τον ιδρυτικό πυρήνα («Όμιλος Πορεία») ο οποίος σύντομα εξελίχθηκε στην οργανωτική μορφή του ΙΝ.ΚΑ (1970)    
Προτείνετε Νέο Σύνδεσμο       Προηγούμενη [ 1 ] Επόμενη

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)