για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Λεπτομέρειες Event
Ημερομηνία 9/8/2021 
Event Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόσπαση των αρχαιοτήτων του Σταθμού Βενιζέλου
 
Περιγραφή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8 Σεπτεμβρίου 2021 για τις αρχαιότητες

Παρά τις συνεχείς και κλιμακούμενες αντιδράσεις από επιστήμονες και επιστημονικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, ψηφίσματα Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, δημοσκοπήσεις που δείχνουν μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης που ζητούν την επανεξέταση και την ανατροπή της απόφασης του τεμαχισμού και της απόσπασης των αρχαιοτήτων του σταθμού Βενιζέλου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει να μας αγνοεί. Συνεχίζει τη διασπορά ψευδών και διαστρεβλωτικών δηλώσεων, απορρίπτει κάθε πρόταση διαλόγου και αφήνει αναπάντητες όλες τις σχετικές εκκλήσεις.

Σε όλους εμάς που δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την καταστροφή αυτού του δώρου που έτυχε στην Πόλη μας, μένει ως ύστατη προσπάθεια η ηχηρή απεύθυνση στον Πρωθυπουργό να μας ακούσει (και να ανατρέψει αυτή την απόφαση).

Η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς καλεί φορείς, επιστήμονες και όλους τους πολίτες που αντιτίθενται στην απόσπαση των αρχαιοτήτων του σταθμού Βενιζέλου σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 8/9, στις 6.30 μμ στο Αγαλμα Βενιζέλου.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!
 
Τοποθεσία ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 
Εισητήριο  
Διεύθυνση URL  

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)