για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Λεπτομέρειες Event
Ημερομηνία 4/13/2019 
Event
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ TA ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 
Περιγραφή Η κρίση στη διαχείριση των απορριμμάτων, παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις, ιδιαίτερα στην Αττική με το ΧΥΤΑ Φυλής να εξαντλείται εντός του 2019. Η χώρα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ε.Ε. σε σχέση με την πρόληψη και την ανακύκλωση. Τι φταίει; Τι εμποδίζει την προώθηση μιας λύσης περιβαλλοντικά ορθής και κοινωνικά δίκαιης;

Δεν είμαστε ειδικοί, είμαστε όμως αυτοί που πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία! Συλλογικότητες και ενεργοί πολίτες συναντιόμαστε για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις, πληροφορίες και απόψεις για το πρόβλημα. Να διαμορφώσουμε προτάσεις και αιτήματα απέναντι σε ένα θέμα που μας αφορά όλους, αφού όλοι παράγουμε απορρίμματα και όλοι πληρώνουμε για τη διαχείρισή τους.

Σας επισυνάπτουμε την αναλυτική πρόσκληση και σας καλούμε να συμμετάσχετε. Εάν θέλετε να κάνετε οργανωμένη -στο πλαίσιο του προγράμματος- παρέμβαση, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο notimetowaste.gr@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6972850659, μέχρι 30/3/2019.

Η οργανωτική επιτροπή

Η ιστοσελίδα του Συνεδρίου είναι:www.notimetowaste.gr
 
Τοποθεσία Στο ισόγειο της αρχιτεκτονικής σχολής, στην Αθήνα 
Εισητήριο  
Διεύθυνση URL notimetowaste.gr@gmail.com 

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)