για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Λεπτομέρειες Event
Ημερομηνία 6/29/2018 
Event
ΗΜΕΡΙΔΑ: Συζητάμε για το παρόν & το μέλλον της ανακύκλωσης στην Ελλάδα 
Περιγραφή Ημερίδα Eco-Παρατηρητήριο 2018

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Συζητάμε για το παρόν & το μέλλον της ανακύκλωσης


Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) σας προσκαλεί στη δεύτερη Ημερίδα του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ στις 10:30 πμ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Καλλιθέα στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Καραμπατζός», για να συζητήσουμε για «το Παρόν και το Μέλλον της Ανακύκλωσης στην Ελλάδα».

Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη φιλόδοξη πρωτοβουλία του ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα με την ονομασία «ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ». Ο βασικός στόχος του ECO-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ είναι:

«Να συμβάλλει, ώστε να επιταχυνθεί η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και να επιτευχθούν αθροιστικά για τα υπάρχοντα ή/και νέα υλικά και προϊόντα, πολύ υψηλότεροι στόχοι ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, και τελικά ΕΚΤΡΟΠΗΣ από την ΤΑΦΗ σε σχέση με τα σημερινά πολύ χαμηλά επίπεδα στην Ελλάδα».

10:30, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018
Αμφιθέατρο "Γεώργιος Καραμπατζός", Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


 
Τοποθεσία Αμφιθέατρο "Γεώργιος Καραμπατζός", Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο 
Εισητήριο  
Διεύθυνση URL  

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)