για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Λεπτομέρειες Event
Ημερομηνία 1/14/2018 
Event ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΤΑΜΙΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
 
Περιγραφή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΤΑΜΙΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

Η συνάντησή μας θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ώρα 11:00, στην καφετέρια "ΑΙΘΡΙΟΝ", που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Atrium, στη στοά που συνδέει τη Χαρ. Τρικούπη, την Πανεπιστημίου και την Ιπποκράτους, πολύ κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ 'Πανεπιστήμιο'. Το "ΑΙΘΡΙΟΝ" βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου.

Να σας θυμίσουμε οτι η πρόσκλησή μας αυτή έχει στόχο τη λήψη αποφάσεων για κοινές ενέργειες, δράσεις και ό,τι άλλο συναποφασίσουμε, για την αντιμετώπιση και αλλαγή των σχεδιασμών και ακολουθούμενων πολιτικών, που αφορούν την τσιμεντοποίηση, τον εγκιβωτισμό, το μπάζωμα, τη μόλυνση ποταμών και ρεμάτων, με αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση και καταστροφή τους, με τεράστια κόστη για όλους μας, ορατά και μη...

Είμαστε σίγουροι οτι ο κοινός παράλληλος αγώνας στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι επιβεβλημένος και πιστεύουμε οτι μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει.

Καλή Χρονιά!

 
Τοποθεσία ΡΑΦΗΝΑ, καφετέρια "ΑΙΘΡΙΟΝ", που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Atrium 
Εισητήριο  
Διεύθυνση URL  

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)