για την Λαμία και την περιοχή της Φθιώτιδας
Καλώς ήρθες ! Login
Πρωτότυπο Θέμα
Φόρουμ Ζώα, πουλιά, Κυνήγι 
Θέμα ...και στήσανε οι κυνηγοί τη σκηνή τους δίπλα στη  
Συγγραφέας Στέφανος Σταμέλλος 
Ημερ. καταχώρησης 11/5/2021 11:34:48 PM 
Κείμενο ...και στήσανε οι κυνηγοί τη σκηνή τους δίπλα στη Λίμνη Νευρόπολη, στην περιοχή NATURA του Καλλιδρόμου. Και ζήσανε αυτοί καλά και η άγρια φύση ακόμα καλύτερα. Τις τελευταίες μέρες βουίζει το βουνό από τα μπαμ μπουμ. Η περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Κυκλοφορούν με φόρμες παραλλαγής και τα όπλα στα χέρια, έτοιμα να βάλουν κατά του εχθρού! Να φοβάσαι να περπατήσεις. Χωρίς σφυρίχτρα δεν πας στο βουνό. Τα φυσίγγια σε κάθε διάσελο θυμίζουν τις μάχες του Στάλινγκραντ. Χθες τους είπα για τον αγώνα τρεξίματος της Κυριακής και αρπαχτήκαμε. Τους απείλησα με εισαγγελέα αν δεν φύγουν, λέγοντας τους ότι κυνηγάνε και σε περιοχή Natura.
Τελικά ζούμε σε έναν κόσμο παράλογο... Να φοβάσαι να μιλήσεις για τα αυτονόητα. Ενώ τις προηγούμενες μέρες άκουγες και έβλεπες πουλιά, με την παρουσία των κυνηγών έχουν εξαφανιστεί. Γιατί ό,τι πετάει και ό,τι κινείται, δολοφονείται!! Τελικά κύριοι της εξουσίας, της όποιας εξουσίας, καλό είναι να το σκέφτεστε όταν μιλάτε για περιβάλλον και οικολογία. Φτάνει πια τα μεγάλα λόγια! φτάνει πια ο λαϊκισμός!! 
      
Απαντήσεις
Καμία καταχώρηση

Site Meter

ecology Portal (C) 2002
Τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία του e-ecology.gr και η όποια αντιγραφή ή αξιοποίηση δύναται να γίνεται ύστερα από έγγραφη άδεια του κατόχου ή με αναφορά στην πηγή (e-ecology.gr)